Family First

Σ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ & ΣΙΑ ΔΕΠΕ

Το γραφείο μας προσφέρει ψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες όπως γνωματεύσεις και νομική εκπροσώπηση σε θέματα οικογενειακού, ποινικού, αστικού και εμπορικού δικαίου. Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή με ειλικρίνεια και ανθρώπινο πρόσωπο. Χωρίς μεγάλα λόγια και κούφιες υποσχέσεις. Ταχεία, ειλικρινή και αποτελεσματική δικηγορική εκπροσώπηση.

Family First

S. PAPATHEODOROU & Co LLC

S. PAPATHEODOROU & Co LLC

Νομικες υπηρεσίες από το πάνω ράφι

Με έδρα τη Λευκωσία και γραφείο στις Μπαχάμες, η Σ. Παπαθεοδώρου & Σία Δ.Ε.Π.Ε είναι μια δικηγορική εταιρεία ευρείας γκάμας με έμφαση στο οικογενειακό δίκαιο. Το γραφείο μας είναι η συνέχεια του Δικηγορικού Γραφείου του Γεώργιου Παπαθεοδώρου με έτος ίδρυσης το 1975 και τεράστια νομική εμπειρία σε όλους τους τομείς της πρακτικής. Εκτιμούμε τη σχέση μας με τους πελάτες μας, τους προσφέρουμε ειλικρινείς νομικές και πρακτικές συμβουλές και ενεργούμε πάντα προς το συμφέρον τους. Με μεγάλη εμπειρία σε δικαστικές διαμάχες και οικογενειακού δικαίου, είμαστε περήφανοι που έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες πελάτες να βρουν το δίκαιο τους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας χωρίς χρέωση.

Τι λένε για εμάς

S. PAPATHEODOOROU LEGAL

Family First

FAMILY FIRST

Η αποστολή μας

Να προσφέρουμε νομικές υπηρεσίες οικογενειακού δικαίου της ψηλότερης ποιότητας

Να χειριζόμαστε τις δικαστικές υποθέσεις των πελατών μας με μεγάλη προσοχή και αποδοτικότητα.

Παλεύουμε την κάθε υπόθεση χωρίς να είμαστε υπέρ του δέοντος επιθετικοί όπου δεν αρμόζει η περίπτωση.

Να τηρούμε τους κανόνες δεοντολογίας των Δικηγόρων.

Να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις με του πελάτες μας

Να βοηθήσουμε όποιον θυματοποιείται βοηθώντας τον να κάνει αυτό που θέλει αυτός και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι.

Να γίνουμε το καλύτερο δικηγορικό γραφείο οικογενειακού δικαίου στην Κύπρο

Το προσωπικό σας πρόβλημα είναι και δικό μας

Ενεργούμε πάντα σεβόμενοι το απόρρητο μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη. Όταν υπάρχουν παιδιά στην μέση, προσπαθούμε να ενεργούμε προς το καλώς νοούμενο συμφέρον τους. Πάντα έχουμε στόχο να κάνουμε την όλη διαδικασία όσο πιο ομαλή γίνεται αλλά παράλληλα παλεύουμε όσο απαιτεί η περίσταση ώστε να διασφαλίσουμε τα νομικά δικαιώματα των πελατών μας.

S. PAPATHEODOOROU LEGAL

Family First

S. PAPATHEODOROU & Co LLC

Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας

Όταν κάποιος χωρίζει περνά μια δύσκολη περίοδο της ζωής του ιδιαίτερα αν είναι γονιός. Πολύ συχνά είναι μια μάνα που έμεινε μόνη της είτε ένας πατέρας που τώρα μένει μακριά από το παιδί του. Στις υποθέσεις του Οικογενειακού δικαστηρίου οι πελάτες χρειάζονται εκτός από νομικές συμβουλές και ψυχολογική στήριξη να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του χωρισμού όσο το δυνατό καλύτερα.

Κατά τις αρχικές επαφές μας με τους πελάτες, φροντίζουμε να λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οι οποίες θα μας επιτρέψουν να κατανοήσουμε την θέση τους. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τους εκπροσωπούμε πραγματικά στον χειρισμό της υπόθεσης τους. Η καλή μας σχέση με τους πελάτες μας, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στο οικογενειακό δίκαιο είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

ΝΕΑ

Μιλήστε μας για την υπόθεσή σας